Flecha hacia arriba
Adidas
Aquesta targeta només es pot bescanviar a botigues adidas seleccionades a Espanya o a adidas.es.
Airbnb
L'ús requereix un compte d'Airbnb. La targeta no es pot recarregar i, excepte quan ho exigeixi la llei, no es pot bescanviar per diners en efectiu, reemborsar, retornar o revendre.
APPLE España
Utilitza la Targeta Regal d'Apple per comprar qualsevol dels teus productes preferits d'Apple: App Store, iPhone, accessoris, música, jocs, iCloud+ i més.
Carrefour
Carrefour és la cadena de distribució líder a Europa. Amb més de 200 hipermercats, més de 100 mercats Carrefour i més de 800 supermercats Carrefour Express.
Carrefour Estaciones de Servicio
Carrefour Estacions de Servei disposa de 145 estacions de servei a Espanya.
Cepsa
Més de 1.500 estacions de servei a Espanya.
Cinesa
CINESA és l'empresa líder en exhibició cinematogràfica a Espanya amb prop de 22 milions d'espectadors.
Cinesa Combo
CINESA és l'empresa líder en exhibició cinematogràfica a Espanya amb prop de 22 milions d'espectadors. I ara podràs convertir la teva visita en una fantàstica experiència gastronòmica.
DAZN
Servei líder d'streaming d'esports a nivell mundial. DAZN està liderant el canvi en la manera de veure esports, facilitant l'accés a un preu assequible en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Bescanviable únicament a DAZN Espanya.
Decathlon
Decathlon és una cadena de botigues on trobaràs tot el que necessites per practicar els teus esports preferits.
Sobre nosaltres
Club COTOC, el teu portal d'avantatges. Gaudeix de descomptes en activitats, espectacles, cinema, viatges, moda i alimentació, entre d'altres. A l'àrea de serveis, tens a la teva disposició vehicles de rènting per a particulars amb condicions exclusives, serveis d'automoció gratuïts i molt més.

Beneficia't de promocions en assegurances que més s'adaptin a les teves necessitats, amb les millors companyies. Les ofertes es van actualitzant periòdicament, amb el que sempre hi haurà alguna cosa que pugui interessar-te.
COL·LABORA
Logo