Flecha hacia arriba
Avís Legal
1.Dades del titular del domini

Les dades de contacte del prestador del servei i titular de la pàgina web www.brokers88.es (d'ara endavant, el lloc web) són les següents:
  • Nom o denominació social:Brokers88.
  • Domicili: Plaça Doctor Mariano Cavia 1, 28014 Madrid.
  • Adreça de correu electrònic: info@brokers88.es.
  • Telèfon de contacte: 93.412.00.94.
  • Número d'identificació fiscal: A58453705.
 Objectiu de la pàgina

Brokers88 ha publicat aquest lloc web per facilitar als potencials visitants i usuaris informació detallada sobre els seus productes.

L'accés a la informació referida als serveis i instal·lacions de Brokers88 es posa a la vostra disposició i es troba detallada en els seus continguts. La informació exposada en aquest lloc web es deixa a la lliure disposició dels usuaris que accedeixen al lloc web de manera particular i individual, sense cost algun. Queda expressament prohibida la comercialització del dret d'accés.

2. Exactitud de la informació

Brokers88 posa el màxim esforç en l'exactitud i actualització de la informació publicada en el seu lloc web. No obstant això, no es responsabilitza de les conseqüències de la lectura de la mateixa. Així mateix, l'Entitat no es responsabilitza de cap dany o perjudici sofert per l'usuari que pogués derivar-se de l'accés a aquest lloc web o de l'ús dels continguts d'aquest.

3. Enllaços (links) a pàgines de tercers

Brokers88 pot incloure dins dels seus continguts enllaços amb llocs pertanyents i/o gestionats per tercers amb l'objectiu de facilitar l'accés a informació disponible a través d'Internet. Brokers88 no assumeix cap responsabilitat derivada de l'existència d'enllaços entre els continguts d'aquest lloc i continguts situats fora del mateix. Aquests enllaços o mencions tenen una finalitat exclusivament informativa i, en cap cas, impliquen el suport, aprovació, comercialització o relació alguna entre Brokers88 i les persones o entitats autores i/o gestores de tals continguts o titulars dels llocs on es trobin.

4. Garanties i responsabilitats

Brokers88 no garanteix el funcionament permanent del lloc web ni la inexistència d'errors de software, fallades en les comunicacions o altres problemes de Hardware, no responent en cap cas de les conseqüències que poguessin derivar-se dels mateixos per als usuaris. No obstant això, Brokers88 intentarà facilitar en la mesura de les seves possibilitats ajuda tècnica a l'usuari, per la qual cosa qualsevol petició d'informació o resolució d'incidències, en relació amb la web i el seu funcionament, serà atesa per la Brokers88 a la següent adreça atencioncliente@brokers88.es.

5. Drets de propietat intel·lectual

Aquest lloc web es regeix per les lleis espanyoles i està protegit per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual.

Tots els elements (marques, dissenys, textos, enllaços, logos, imatges, vídeos, elements sonors, software, bases de dades, codis...) continguts a la pàgina del www.brokers88.es estan protegits pel dret nacional i internacional de propietat intel·lectual. Aquests elements són propietat exclusiva de Brokers88.

Qualsevol reproducció, transmissió, adaptació, traducció, modificació, comunicació al públic, o qualsevol altra explotació de tot o part del contingut d'aquest lloc web, efectuada de qualsevol forma o per qualsevol mitjà, electrònic, mecànic o altre, estan estrictament prohibides llevat autorització prèvia per escrit de Brokers88. Qualsevol infracció d'aquests drets pot donar lloc a procediments extrajudicials o judicials civils o penals que corresponguin.

Brokers88 no concedeix cap llicència ni autorització d'ús de cap tipus sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altra propietat o dret relacionat amb aquest Web, els serveis o els continguts del mateix.

La legitimitat dels drets de propietat intel·lectual o industrial corresponents als continguts aportats pels usuaris és de la exclusiva responsabilitat del mateix.

6. Llei i jurisdicció aplicable

Les presents condicions es regeixen per la llei espanyola. Qualsevol dubte que pugui sorgir en el compliment i interpretació de les mateixes, se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat del domicili del titular del lloc web.

Última actualització: abril 2024.
Sobre nosaltres
Club COTOC, el teu portal d'avantatges. Gaudeix de descomptes en activitats, espectacles, cinema, viatges, moda i alimentació, entre d'altres. A l'àrea de serveis, tens a la teva disposició vehicles de rènting per a particulars amb condicions exclusives, serveis d'automoció gratuïts i molt més.

Beneficia't de promocions en assegurances que més s'adaptin a les teves necessitats, amb les millors companyies. Les ofertes es van actualitzant periòdicament, amb el que sempre hi haurà alguna cosa que pugui interessar-te.
COL·LABORA
Logo